Mijn huis is uw huis


In het historische centrum van Denia in een rustig gelegen smalle straat ligt Casa Elisabeth. Achter de eenvoudig ogende voorgevel ligt een onlangs authentiek verbouwde woning, die aan deze moderne tijd zeker voldoet. Het huis is compleet ingericht voor maximaal 4 personen.
 
Op de begane grond treft u de gezellig ingerichte woonkamer met eethoek, de keuken, een kleine patio en een ruime slaapkamer met veel kastruimte en aangrenzend de badkamer met douche, toilet en wastafel aan.  


De  eethoek met op de achtergrond het zitgedeelte

Het zitgedeelte met een tweezitsbank en twee fijne fauteuils 

Televisie met alle Nederlandse tv en radio zenders, ESPN met onder meer Eredivisie en vele buitenlandse televisie zenders.

De pelletkachel die op koele momenten de ruimten goed verwarmt.

De  keuken met een vierpits gasfornuis met afzuigkap, oven, magnetron, koelkast met apart vries gedeelte en vaatwasmachine. 

De kleine patio

De slaapkamer op de begane grond met hiernaast afgebeeld de daarbij behorende badkamer

Mi casa es tu casa


Op de eerste etage de tweede ruime slaapkamer. Ook met veel kastruimte. De badkamer van deze kamer, eveneens met douche, toilet en wastafel, is via een makkelijke trap bereikbaar en gelegen op de tweede etage.
Eveneens bevindt zich op deze tweede etage in een aparte ruimte een wasmachine en wasdroger en de deur die toegang biedt tot het op het zuiden gelegen terras.De trap naar de op de eerste etage gelegen slaapkamer. 

De slaapkamer op de eerste etage.

De badkamer behorend bij de op de eerste etage gelegen slaapkamer met hiernaast het toilet.

Het terras op de tweede etage. 

Zicht vanaf het terras.

Verder.......

is de woning voorzien van airco, verwarming, wifi en televisie met alle Nederlandse tv en radio zenders, ESPN met onder meer Eredivisie en een groot aantal buitenlandse zenders. Bedlinnen, handdoeken en theedoeken zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen.


De ligging van Casa Elisabeth is uniek. Supermarkten, cafe's, restaurants, terrasjes, winkelstraten etc. liggen binnen handbereik.    
De woning ligt, zoals reeds gezegd in een smalle rustige straat. Vanuit de woning bent u al lopend binnen 2 minuten in de Calle Loreto, een straatje in het centrum van de historische binnenstad, dat bekend staat om de vele restaurantjes.
's Ochtends lekker ontbijten, in de middag lunchen of 's avonds naar de tapasbar voor een glaasje en een hapje; na een klein stukje lopen kan het allemaal. En dat ook nog voor een verbazend gunstige prijs.
Wilt u verder lopen; vanaf de woning kunt u al slenterend en genietend door de historische binnenstad en het meer moderne centrum in twintig minuten bij de vissershaven en jachthaven komen.

Denia beschikt over een groot aantal prachtige stranden. Het dichtsbijzijnde strand ligt op 10 minuten lopen vanaf de woning en een paar minuten rijden per auto. 

Parkeren

Gratis parkeren is altijd mogelijk op de openbare weg op ongeveer 250 meter afstand van het huis. Het is mogelijk op een afstand van 50 meter van de woning  op een afgeschermd parkeerterrein een plaats te huren. De prijs hiervoor is op aanvraag.   

Huisdieren

Het meenemen van een huisdier is op aanvraag. Neemt u hiervoor contact op met de eigenaar.

Spanje.....mijn tweede vaderland


Ik heb u al verteld dat ik lange tijd in Spanje werkzaam ben geweest en in die tijd de woning heb gekocht. Nu ben ik werkzaam in Nederland en heb een drukke baan.  Spanje is mijn tweede vaderland geworden. Bij elke gelegenheid die ik heb, reis ik naar Denia en geniet volop van het Spaanse leven. Denia een magnifieke plaats die voor elk wat wils biedt. Een badplaats gelegen aan de Middellandse Zee met mooie stranden. Op de volgende pagina laat ik u zoveel mogelijk van Denia zien.